Rybí recepty
Recepty na vaření pro začátečníky i zkušené kuchaře

Sardinky a fazole

500 g vařených rozmixovaných fazolí, 2 usekané cibule, 5 lžic oleje, 2 ušlehaná vejce, sůl, 200 g rajčatové šťávy, 250 g konzerva ryb v tomatě, 4 lžíce hladké mouky, ½ lžičky rozdrcených usušených chilli papriček, 1 lžíce usekané petrželky

Fazole promícháme s polovinou cibule a se 4 lžícemi oleje a rozprostřeme na plech. Vychladíme a nakrájíme na čtverečky. A každý dáme kousek ryby, stočíme, obalíme v mouce a opečeme na pánvi v oleji dohněda. Osušíme na ubrousku. Smícháme zbylou cibuli, tomatovou šťávu, zbylý olej, chilli a petržel. Osolíme a na pánvi dusíme, až směs zhoustne. Nalijeme na závitky a posypeme sekanou petrželí.

Tagy:, , , , , ,

Komentáře