Rybí recepty
Recepty na vaření pro začátečníky i zkušené kuchaře

Salát s rosolem

1 g želatiny, 2 lžičky práškového cukru, 1 lžička worcestrové omáčky, sůl, pepř, ½ l rajčatové šťávy, 250 g vařeného hrášku, 750 g vařené ryby, 100 g opepřené a osolené majonézy, potočnice, sekaná pažitka

Želatinu necháme nabobtnat ve studené vodě a pak ji rozpustíme v troše horké vody. Přimícháme worcestrovou omáčku, cukr a rajčatovou šťávu, osolíme a opepříme. Trochu této směsi nalejeme do vychladlé formy na věnec, přidáme hrášek, zbytek směsi a necháme ztuhnout. Pak vyklopíme na mísu a doprostřed dáme rybí porce. Přelijeme majonézou a ozdobíme potočnicí a pažitkou.

Tagy:, , , , , , , ,

Komentáře