Rybí recepty
Recepty na vaření pro začátečníky i zkušené kuchaře

Pomazánka z uzenáčů

2 uzenáče, 100 g salámu, 100 g másla, 2 vařené brambory, 1 cibule, 2 vejce uvařená natvrdo, 1 sladkokyselá okurka, 1 lžíce hořčice.

Vykostěné uzenáče, salám, cibuli, vejce a brambory umeleme a dobře utřeme s máslem. Přidáme hořčici, najemno nasekanou okurku a promícháme.

 

POMAZÁNKA Z UZENÁČŮ II.

2 uzenáče, 120 g másla, 2 sladkokyselé okurky, 2 vejce uvařená natvrdo, citrónová šťáva

Na masovém strojku umeleme okurky, vejce a vykostěné ryby. Máslo utřeme do pěny, přimícháme umletou směs, podle chuti přikyselíme citrónovou šťávou a mažeme na krajíčky bílé veky nebo žemle.

Tagy:, , , , , , ,

Komentáře