Rybí recepty
Recepty na vaření pro začátečníky i zkušené kuchaře

Rybí polévka

500 g plátků masa z platýse, 200 g hladké mouky, 4 lžíce oleje, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 rajčata, 1 lžíce sekané petrželové natě, ½ lžičky kajenského pepře, 1 l vody, 120 g strouhanky, sůl, 50 g sekaných loupaných mandlí, 50 g nakrájených nakládaných oliv

Rybu osolíme, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Přidáme sekanou cibuli, rozetřený česnek, nakrájená rajčata, petrželovou nať, osmahneme a zalejeme vodou. Vaříme 5 minut, pak přidáme zbývající přísady a vaříme na mírném ohni za stálého míchání 30 minut.

Tagy:, , , , , , , ,

Komentáře