Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/24913/virtual/www/domains/rybi-recepty.cz/wp-content/themes/foodbook/includes/dynamic-css-and-js.php on line 633

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/24913/virtual/www/domains/rybi-recepty.cz/wp-content/themes/foodbook/includes/dynamic-css-and-js.php on line 643

1,2 l rybího nebo slepičího vývaru, 500 g uzené tresky, 1 cibule, 0,4 l mléka, 1/8 l smetany, sůl, pepř, petrželová nať

Rybu spaříme, stáhneme z ní kůži a vykostíme. Maso rozdělujeme na drobné kousky. Sekanou cibuli a rybí maso dáme do tlakového hrnce, přelijeme vývarem, přivedeme do varu, uzavřeme a vaříme pod tlakem 6 – 7 minut. Po poklesu tlaku sejmeme poklici, do polévky přilijeme mléko, opepříme, a prohřejeme. Polévku lze podávat za teplého počasí chladnou.