Rybí recepty
Recepty na vaření pro začátečníky i zkušené kuchaře

Polévka z halibuta

150 g hovězího masa, 4 lžíce sójové omáčky, 2 šalotky (cibule), 2 stroužky česneku utřeného se solí, 1 lžíce tlučených mírně opražených sezamových semen, mletý pepř, 1 lžička oleje, 1,5 l vody, 1 středně velká řepa vodnice, 750 g halibuta, ½ lžičky mletého zázvoru, 500 g zelených zavařených fazolek bez nálevu

Hovězí maso nakrájené na kostky, 2 lžíce sójové omáčky, nadrobno nakrájené šalotky, česnek, sezam a pepř dáme do kastrolu na olej a opékáme, až maso zhnědne. Přidáme vodu, vodnici nakrájenou na nudličky a 2 lžíce sójové omáčky, přikryjeme a vaříme do poloměkka. Pak přidáme rybu nakrájenou na kousky a zázvor a vaříme, až je vše měkké. Do polévky vložíme fazolky, znovu zahřejeme a podáváme.

jedna odpověď to “Polévka z halibuta”

  • Jana Andersson:

    Míchat k jedné z nejlepších a nejdražších ryb na světě hovězí je debilita prvního stupně.
    Jana

Tagy:, , , , , , ,

Komentáře