Rybí recepty
Recepty na vaření pro začátečníky i zkušené kuchaře
  • Rybí recepty
  • Rybí maso
  • Sladkovodní ryby
  • Mořské ryby
  • Hotová jídla
  • Začínáme s živou rybou
    • Šupiny nosí štěstí
    • Kuchání a porcování
    • Rybí kosti
    • Čerstvost ryb
    • Zbylé maso
Rubriky
  • Dušené ryby
  • Majonézy a omáčky k rybám
  • Marinované ryby
  • Ochucená másla k rybám
  • Pečené ryby
  • Přílohy k rybám
  • Rosolované ryby
  • Rybí polévky
  • Rybí pomazánky
  • Rybí předkrmy
  • Rybí pudinky a nákypy
  • Rybí saláty
  • Smažené ryby
  • Úprava rybích konzerv
  • Uzené ryby
  • Vařené ryby
  • Zavářky a vložky do rybích polévek
« Těstoviny
Studený chřest »

Chřest po polsku

Chřest uvaříme ve slané vodě a necháme okapat na sítě. Na mísu dáme vrstvu chřestu, posypeme ji natvrdo vařenými sekanými žloutky a nasekanou petrželkou. Vrstvy opakujeme. Polijeme rozehřátým máslem se strouhankou.

Tagy:chřest, petržel, vejce

Komentáře

Odpověď na komentář zrušíte zde.

« Těstoviny
Studený chřest »

ProChef Designed by Top WordPress Themes. InMotion Hosting Reviews | HostGator Reviews | Lunarpages VPS Reviews.