Rybí recepty
Recepty na vaření pro začátečníky i zkušené kuchaře

Pstruh s hříbkovou nádivkou

4 pstruzi po 200 – 250 g, 150 g másla, strouhanka, sůl, 250 g hříbků, cibule, petrželová nať, 1 citrón

 

Vykuchané pstruhy naplníme připravenou nádivkou z 80 g másla, strouhanky, špetky soli, najemno nasekaných hříbků, cibule a nadrobno nasekané petrželové natě. Pstruhy dobře zašijeme, na povrchu osolíme a zabalíme každého zvlášť do pomaštěného pergamenového papíru. Vložíme i s papírem do pekáčku s máslem a pomalu pečeme asi 25 minut. Mezi pečením ryby obracíme. Hotovou rybu vyjmeme z papíru, přelijeme šťávou a ozdobíme citrónem.

 

Tagy:, , , , , ,

Komentáře