Rybí recepty
Recepty na vaření pro začátečníky i zkušené kuchaře

Ryba s marinádou

500 g ryby nakrájené na plátky, sůl, pepř, 0,1 l oleje, 0,2 l octa, 1 cibule, 2 bobkové listy, 2 stroužky česneku, 1 lžička celých pepřů, 100 g plněných oliv

 

Rybu osolíme, opepříme, na pánvi mírně opečeme na části oleje a vyjmeme. Do pánve přidáme ocet, na kolečka nakrájenou cibuli, bobkové listy, česnek a celé pepře, dobře promícháme a přivedeme k varu. Mírně vaříme (táhneme), až cibule změkne. Přidáme zbylý olej a olivy. Rybu dáme do hluboké mísy, přelijeme ji marinádou, přikryjeme a necháme v chladničce 8 – 12 hodin. Pak plátky ryb z marinády vybereme a podáváme studené.

Tagy:, , , , , ,

Komentáře